Бутерброди з оселедцем і буряком

Дуже смачна альтернатива складного салату «Оселедець під шубою».

Інгредієнти

буряк варена — 1 шт
оселедець слабосолона — 150 г
батон многозерновой — 3 шматочки
часник — 3 зубчики
рослинне масло — 1 ст. л.
зелень — за смаком

Як приготувати Бутерброди з оселедцем і буряком

Ці бутерброди здивують вас своїм простим, але в той же час пікантним смаком.

Покроковий рецепт





Для приготування бутербродів потрібна відварений буряк. Її можна приготувати заздалегідь. Пропоную такий варіант: почистити буряк (краще відразу кілька штук), загорнути кожну в фольгу, поставити на деко, додати туди води і поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 2-3 години. Буряк так виходить дуже солодкою, соковитою і смачною. Ці заготовки можна буде використовувати на ваш розсуд у будь-який час, якщо готову буряк натерти і заморозити порційно.



Натираємо буряк, додаємо часник і рослинне масло. Перемішуємо.


Батон підсушуємо на сковороді.

Оселедець ріжемо на шматочки.

Зелень дрібно нарізаємо.



На батон викладаємо буряк, оселедець і прикрашаємо зеленню. Готове. Приємного апетиту.

Дивіться також:  Лечо