Часникові грінки з білого хліба

Готуємо часникові грінки

Інгредієнти

нарізний батон — 1 батон
часник — 4 зубчики
рослинної олії — 2 ст. л.
солі без гірки — 1 ч. л.
паприка — 1/2 ч. л.
чорного перцю — 1/2 ч. л. або по вксусу
коріандру — 1/2 ч. л.

Як приготувати Часникові грінки з білого хліба

Домашні грінки дуже легко приготувати. Вони відновлять ваші страви, супи і салати перетворяться на щось абсолютно чарівне.

Покроковий рецепт

Приготування часникового грінок:
Часник видавити через спеціальний прес.

У невеликій ємності змішати рослинне масло, часник, сіль і прянощі. За бажанням можна додати подрібнений перець чилі.

Батон нарізати невеликими кубиками.

В целофановий пакет висипати хліб і влити масляну суміш. Все добре, але акуратно перемішати.

Викласти на деко з пергаментним папером і запікати в розігрітій до 180° духовці протягом 10 хв.

Як тільки грінки підсохнуть і підрум’яняться, витягнути їх з духовки і пересипати на паперовий рушник і дати охолонути.

Можна використовувати в приготуванні салатів, добавці до супів або в якості закуски.

Дивіться також:  Грінки зі смаком грибів