Гостренькі бутерброди

Час приготування: 15 хвилин

Дуже прості у приготуванні, не зажадають багато часу, продукти для приготування знайдуться практично в кожному холодильнику.

Інгредієнти

Кількість порцій: 3
Хліб чорний — 3 великих шматочка
Яйце зварене в круту — 1 шт.
Часник — 5 зубчиків
Майонез — 3 столові ложки
Масло рослинне — 3-4 столові ложки

Як приготувати бутерброди Гостренькі

Дуже хрусткі, гострі і незрівнянно смачні бутерброди. Відмінна закуска на будь-якому святі.

Покроковий рецепт

1

Підготувати всі продукти для приготування бутербродів.

2

Розрізати хліб на невеличкі шматочки.

3

Розігріти сковороду, додати олію і обсмажити шматочки хліба з двох сторін. Дати охолонути.

4

Часник видавити через землянку.

5

Хліб натерти часником.

6

Змастити майонезом.

7

Яйце потерти на крупній тертці.

8

Посипати бутерброди зверху натертим яйцем.

9

Бутерброди готові. Можна подавати до столу. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Соковиті котлети з баранини