Гостренькі бутерброди

Дуже прості у приготуванні, не зажадають багато часу, продукти для приготування знайдуться практично в кожному холодильнику.

Інгредієнти

Хліб чорний — 3 великих шматочка
Яйце зварене в круту — 1 шт.
Часник — 5 зубчиків
Майонез — 3 столові ложки
Масло рослинне — 3-4 столові ложки

Як приготувати бутерброди Гостренькі

Дуже хрусткі, гострі і незрівнянно смачні бутерброди. Відмінна закуска на будь-якому святі.

Покроковий рецепт

Підготувати всі продукти для приготування бутербродів.

Розрізати хліб на невеличкі шматочки.

Розігріти сковороду, додати олію і обсмажити шматочки хліба з двох сторін. Дати охолонути.

Часник видавити через землянку.

Хліб натерти часником.

Змастити майонезом.

Яйце потерти на крупній тертці.

Посипати бутерброди зверху натертим яйцем.

Бутерброди готові. Можна подавати до столу. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Бундаш кениер або грінки в шубі