Червоні оладки з буряка і цукіні

Ви здивуєтеся, але з молодих буряків і цукіні можна приготувати смачні дієтичні оладки.

Інгредієнти

відбірні яйця курячі сирі — дві штуки
молода буряк велика — одна штука
цукіні невеликого розміру — одна штука
рослинна олія ароматне — 40 мл
мелений чорний перець — за смаком
просеянная борошно рисова тонкомолота — 40 г
морська сіль тонкомолота — за смаком
зелений цибулю з цибулинками — три штуки

Як приготувати Червоні оладки з буряка і цукіні

Покроковий рецепт

Запекти в духовці до м’якості буряк, потім остудити її, очистити від шкірки і нарізати довільними шматками, потім відправити в миску.

Порубати промитий зелену цибулю, нарізати довільними шматками цукіні. Потім відправити ці компоненти в миску, подрібнити все блендером.

Далі, в приготоване овочеве пюре додати трохи солі і збиті курячі яйця, насипати рисову муку, перемішати.

Приправити приготоване овочеве тісто невеликою кількістю меленого перцю, після цього поставити на помірний вогонь сковорідку, прогріти в ній олію.

Обсмажити в гарячому маслі бурякові оладки з цукіні з обох сторін.

Подавати оладки можна як овочеву закуску. А можна присипати подрібненими горіхами і медом і подавати як десерт. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Кабачковий торт з томатами