Десерт – безе Анна Павлова

Десерт – безе «Анна Павлова – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цей десерт можна легко приготувати в домашніх умовах у вигляді торта або невеликих тістечок.

Інгредієнти

яйця курячі – 3 шт.
цукор – 200 грам можна використовувати цукрову пудру
крохмаль кукурудзяний – 1 чайн. ложка
лимонний сік – 0,5 чайн. ложки
ванільний цукор – невелика щіпка
вершковий сир – 250 г можна використовувати сир Маскарпоне
вершковий сир – 250 грам (можна використовувати сир Маскарпоне); згущене молоко – 80-100 мл
ягоди або фрукти свіжі – для прикраси відмінно підійде малина, чорниця, полуниця, ківі

Як приготувати Десерт безе “Анна Павлова”