Фаршировані маникотти в томатному соусі

Фаршировані маникотти в томатному соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Поєднання сирів, ніжного фаршу з індички і томатного соусу з базиліком — відмінний варіант для обіду або романтичної вечері з келихом червоного вина.

Інгредієнти

Макарони “Маникотти” – 7 штук
Фарш з індички – 400 гр. Я беру фарш з індички, так як не дуже люблю жирну їжу. Ви можете замінити його на яловичину або свинину.
Томатний соус з базиліком – 300 мл У мене він відразу готовий. Для маникотти підійде будь-пряний томатний соус.
Сир тертий чеддер – 250 гр.
Моцарелла – 270 гр.
Олія – 3 столових ложки
Сіль – за смаком
Цибуля ріпчаста – 1/4 головки

Як приготувати Фаршировані маникотти в томатному соусі