Фаршировані маникотти в томатному соусі

Поєднання сирів, ніжного фаршу з індички і томатного соусу з базиліком — відмінний варіант для обіду або романтичної вечері з келихом червоного вина.

Інгредієнти

Макарони «Маникотти» — 7 штук
Фарш з індички — 400 гр. Я беру фарш з індички, так як не дуже люблю жирну їжу. Ви можете замінити його на яловичину або свинину.
Томатний соус з базиліком — 300 мл У мене він відразу готовий. Для маникотти підійде будь-пряний томатний соус.
Сир тертий чеддер — 250 гр.
Моцарелла — 270 гр.
Олія — 3 столових ложки
Сіль — за смаком
Цибуля ріпчаста — 1/4 головки

Як приготувати Фаршировані маникотти в томатному соусі

Часто нам здається, що їжа зі складною назвою вибаглива в приготуванні. Рецепт італійських фаршированих макаронів не тільки легкий у виконанні, але і аппетитен!

Покроковий рецепт

Необхідні інгредієнти для приготування…


Чистимо цибулину, нарізаємо кубиками. Обсмажуємо на сковороді до золотистої скоринки.


На окремій сковороді тушкуємо фарш на середньому вогні, выпариваем з нього всю воду.
Ріжемо моцарелу середніми кубиками, змішуємо з фаршем і цибулею.
Даємо сиру розплавитися.

Ставимо воду для маникотти, доводимо її до кипіння, варимо маникотти 7-9 хвилин. Потрібно, щоб макарони стали м’якшими, але зберегли форму і не розварилися, так як ми їх будемо фарширувати і ставити нудитися в томатному соусі в духовку.

Змащуємо форму маслом, кладемо в неї фаршировані маникотти.

Поливаємо макарони соусом, зверху додаємо тертий сир.
Розігріваємо духовку до 195 градусів. Залишаємо макарони нудитися в соусі на 30 хвилин.

Маникотти готові! Бон Апетит!

Дивіться також:  Паста з гострим соусом і фаршем