Форель в духовці з картоплею, у човниках з фольги

Це гаряче блюдо з форелі дуже цікаво подається у формі човників з фольги. Готується швидко, не потрібно додатково готувати гарнір. Рибка виходить неймовірно ніжною і смачною.

Інгредієнти

картопля — 4 шт
форель філе — 300 гр
цибуля — 1 шт
відварене яйце — 2 шт
помідори — 4 шт
сир — 100 гр
майонез — 70 гр
сіль, перець — за смаком
фольга — для форм

Як приготувати Форель в духовці з картоплею, у човниках з фольги

Якщо ви ламаєте голову над варіантом гарячого страви для святкового застілля, хочу поділися з вами варіантом такої страви з риби. Цим блюдом ви точно зможете здивувати гостей. Або просто побалуйте свою сім’ю смачним незвичайним вечерею з риби.

Покроковий рецепт

Формуємо з фольги човники. Краще купувати фольгу подорожче, вона як правило товстіший, добре тримає форму і ваші човники не будуть розпадатися. Очищену картоплю нарізаємо кружальцями першим шаром викладаємо у форму. Солимо і перчимо за смаком картопля, зверху змащуємо майонезом.

Нарізаємо філе форелі і цибулю. І викладаємо зверху картоплі.

Відварені яйця натираємо на дрібній тертці, викладаємо наступним шаром і знову змащуємо майонезом.

Помідори ріжемо на кружечки. Викладаємо зверху.

Сир натираємо на дрібній тертці, посипаємо зверху і ставимо у розігріту духовку на 40 хв. Випікаємо при температурі 180 гр.

До столу запечену картоплю з рибкою можна подавати прямо у фользі. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Запечена скумбрія в лимонах з білим перцем