Картопляна бабка

Час приготування: 1 година

Дуже смачне поєднання картоплі, яблук, м’яса і трав дають дивовижний смак.

Інгредієнти

Кількість порцій: 3
Грудинка копчена — 50 гр
Часник — 3 зубчики
Картопля — 3 шт
Яйце — 1
Яблуко — 1
Цибуля шалот — 2
Оливкова олія — 3 ст. ложки
Мелена паприка — 1 ст. ложка
Перець чорний мелений — 1 ст. ложка
Темьян — 2-3 гілочки
Сир пармезан — За смаком
Сіль — За смаком

Як приготувати Картопляна бабка

А ви коли-небудь чули про картопляної бабці? Дуже смачне поєднання картоплі з м’ясом і яблуком. Гостроти смаку додають часник, перчик, паприка; все це розбавляється смаком темьяна.
Ну що? Приступимо до приготування.
Для початку дізнаємося, наскільки це позначиться на нашій фігурі, і скільки часу займе ця смакота.
Готується 60 хвилин; калорійність (на 100 г) — 171 ккал.

Покроковий рецепт

1

Моєму картопля, обсушуємо і обертаємо фольгою для готування. Запікати треба 40-45 хвилин при температурі 200 градусів. Тепер очистимо і натремо картоплю.

2

Візьмемо яблуко. Разрежем його на чотири частини, видалити насіння і натремо. Візьмемо часник і натремо його.
Грудинку і цибулю ми наріжемо дрібними кубиками і обсмажимо.

3

В чистій чаші змішуємо картоплю, часник і яблуко; збиваємо яйце, посолити і додамо чебрець, паприку і перець. Тепер нам потрібно перемішати все це до стану фаршу.

4

Змастимо форму маслом, після чого викладемо в неї масу. Запікати протягом 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Готове.

Дивіться також:  Легкий щавлевий суп без мяса