Капуста білокачанна, тушкована з картоплею

Ситне і апетитне блюдо, в якому капуста відмінно поєднується з картоплею.

Інгредієнти

Масло рослинне — 40 мл
Капуста — 500 гр
Морква — 1 штука
Цибуля — 1 штука
Картопля — 4-5 штук
Сіль — за смаком
Спеції — за смаком

Як приготувати Капуста білокачанна, тушкована з картоплею

Для приготування білокачанної капусти з картоплею потрібно взяти або глибоку сковороду, або підходящу за розміром каструлю. В рецепті використовуються самі звичайні продукти, які є в кулінарних запасниках у кожної господині. Тушковану капусту з картоплею можна запропонувати до обідньої трапези.

Покроковий рецепт

З качана капусти видаляємо верхні листочки, т. к. вони можуть подпочечными. Перекладаємо капусту на обробну дошку і тонко шаткуємо. У каструлю наливаємо олію. Коли воно прогріється, викладаємо в каструлю нарізку з капусти. Відразу солимо, перемішуємо.

Поки капуста підсмажується на малому вогні, моркву натремо, а цибулю дрібно порубаємо. Перекладаємо подрібнені овочі до капусти.

Промиваємо, а потім очищаємо картопляні бульби. Нарізаємо їх невеликими кубиками.

Перекладаємо картоплю в каструлю до інгредієнтів. Заливаємо (але не повністю) кип’яченою водою, приправляємо спеціями. Тушкуємо на помірному вогні під кришкою приблизно 35 хвилин.

Перевіряємо страву на готовність, а потім подаємо до столу. Приємної трапези!

Дивіться також:  Смажена картопля з паприкою і беконом