Каштани з кавовим кремом

Інгредієнти

Каштани —
Цукрова пудра — 1,5 ст. л.
Коньяк — 2 ст. л. (або ром)
Жовток курячий — 2 шт.
Вершки — 2 ч. л.
Кави — 100 мл

Як приготувати Каштани з кавовим кремом

Покроковий рецепт

Необхідні інгредієнти…

Каштани трохи надрізати зверху, залити кип’яченою водою і варити протягом 5 хвилин. Потім витягнути, почистити від шкірки і варити ще 20-25 хвилин (до м’якості).

У глибокій мисці збити жовтки, додати зварений кави.

Додати коньяк.

Вершки.

Додати цукрову пудру і поставити на водяну баню до загустіння маси (періодично заважаючи).

Викласти каштани на блюдо, залити їх кремом. Залишився крем подавати в окремому посуді.
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Брізоль із риби