Китайська локшина-салат

Інгредієнти

Для салату:
Локшина — 1 пакет (Лінгвіні), приготована, промита і охолоджена
Капуста червонокачанна — 1/2 качана (або більше за смаком)
Капуста «китайська» — 1/2 качана (або більше за смаком)
Шпинат — 2 пучка
Болгарський перець (червоний, жовтий, оранжевий) по одному
Паростки бобові — 1 жменя
Цибуля зелена — жменя
Зелений перець чилі — за смаком
Кінза — 1 пучок (січеною)
Для соусу:
Оливкова олія — 8 ст. л.
Соєвий соус — 8 ст. л.
Сік лайма — 1 лайма
Кунжутне масло — 2 ст. л. (до 3 ст. л.)
Цукор — 1/3 склянки
Часник — 2 зубчики (рубленого)
Імбир — 3 ст. л. (свіжого рубленог)
Зелений перець чилі — за смаком
Кінза — рублена

Як приготувати Китайська локшина-салат

Я глянула на свій город і придумала цей чудовий рецепт.
Результат – це був тріумф. Тріумф переможця. Вибух колір, смак і текстуру, і знаєте що, він миттєво підняв мені настрій. У мене був чудовий і успішний день!

Ви можете зробити це блюдо по своєму оригінальним, регулюючи інгредієнти салату або соусу.
як вам подобається. У цій страві ви можете побачити все, що побажаєте!
Зараз я поділюся з вами цим рецептом…

Покроковий рецепт

Отже, спочатку, просто почати з різання овочів. Ви можете просто використовувати приблизні кількості овочів в пропорціях, використовуючи більше ті, які ви любите.
Нарізати листя китайської капусти.

Відкласти в пакет (щоб не висихала).

Далі, нарізати фіолетовою капусти, яка, я вважаю надзвичайно красиве доповнення до цього салату.

Відкласти в пакет.

Повторіть з паростками сої.

Тепер дійшли до перцю. По-перше, відрізати верхню частину.

Витягнути нутрощі.

Відрізати низ, потім нарізати перець навпіл зверху донизу на довгі, тонкі смуги.

Дивіться також:  Золотисті креветки в клярі

Теж саме повторити з червоним перцем або помаранчевим.

Тепер нарізати кілька пір’я зеленої цибулі.

Дуже важливо, щоб було багато кінзи. Не потрібно рубати її занадто дрібно, просто нарубати.

Шпинат. Вимити і просушити.

Тепер! Відставити все це у бік. Настав час зробити соус, який дійсно є зіркою цієї страви. Інгредієнти соусу перераховані вище або ви можете їх подивитися на фото. Всі інгредієнти дуже важливі. Цей соус не може обійтися без оливкової олії, соєвого соусу, кунжутного масла, соку лайма, коричневого цукру, часнику, свіжого імбиру, кінзи, ну загалом, все, крім гострого перцю чилі. У чашу (або миску), додати 8 столових ложок оливкової олії.

Вичавіть сік 1 лайма.

Додати 8 столових ложок соєвого соусу.

Тепер додайте 2 до 3 столові ложки кунжутного масла, яке є абсолютно одним з моїх улюблених інгредієнтів у всіх харчових продуктах на Землі. Воно звеличує смак страви.

Тепер додайте в 1 / 3 склянки коричневого цукру. Цукор дійсно необхідний в цьому соусі. Соєвий солоний соус і кислий сік лайма дійсно потребують в рівновазі. Часто я додам ще коричневий цукор в кінці, після проби, якщо соусу потрібно додати трохи більше солодощі.

Порізати 2 зубчики часнику і додати його в миску.

Тепер прийшов час рубати імбир. Він є важливою ланцюжком інгредієнтів в харчовому ланцюжку життя світу. Я люблю свіжий імбир. Ось як можна нарізати його:
Просто відсікти одну з частин. Гострим ножем обрізати жорстку шкірку. Потім покладіть його на бік і порізати на смужки. Далі, порізати смуги в протилежному напрямку.

І подрібнити його. Вам буде потрібно близько 3 столових ложок цього чудового продукту.

Додати в соус. Все перемішати.

Тепер, (це не є обов’язковим, але я думаю, що це дійсно щось додає цікаве в суміш), нарізати зелений гострий перець на тоненькі смужки. Потім повернути смуги на 90 градусів і різати в протилежному напрямку, щоб нарізати на кубики. Використовуйте стільки, скільки ви хочете. Я використовую від 1 до 2 перців. Додати в соус.

Дивіться також:  Качка фарширована апельсинами та лимонами

І, нарешті, великий пучок кінзи. І я скажу вам, якщо Ви не любите аромат кінзи, то можете додати що-небудь інше.

Додати в суміш до соусу і перемішати все. (ВАЖЛИВО. Якщо ви робите соус заздалегідь, не додавайте кінзи, а просто тримайте його в банку. В останній момент кинути кінзу і дати йому настоятися гарненько, перемішавши його.) Без кінзи соус можна зберігати до 3-х днів в холодильнику.

Зараз будемо все змішувати!
Приготувати холодну локшину у великій мисці.

Потім кинути капусту, шпинат. Солодкий перець … Паростки квасолі … І кінзи. Це ще не все. Тепер вилийте сюди ж приготований соус. Сказати, що це блюдо. Ні, це гарна квітка.
Його можна їсти не тільки шлунок, але й очима, насолоджуючись яскравістю фарб. Ой! Мало не забула шпинату. Це-дуже істотний компонент. Тепер просто перемішати все це разом, ніжно. Я використовую щипці. Іноді я використовую свої руки. Просто переконайтеся, що все перемішалося з соусом. Якщо салат здається трохи сухий, просто перемішайте ще раз . Це природний процес.

І просто кладемо нашу їжу прямо на тарілку. О, як же це смачно! Не калорійно! Моє серце і око радіє, коли я його бачу! А коли їм……ммм. Незважаючи на те що в цьому салаті є масло. Але це нормально …
Приємного апетиту!