Китайська локшина-салат

Китайська локшина-салат – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Для салату:
Локшина – 1 пакет (Лінгвіні), приготована, промита і охолоджена
Капуста червонокачанна – 1/2 качана (або більше за смаком)
Капуста “китайська” – 1/2 качана (або більше за смаком)
Шпинат – 2 пучка
Болгарський перець (червоний, жовтий, оранжевий) по одному
Паростки бобові – 1 жменя
Цибуля зелена – жменя
Зелений перець чилі – за смаком
Кінза – 1 пучок (січеною)
Для соусу:
Оливкова олія – 8 ст. л.
Соєвий соус – 8 ст. л.
Сік лайма – 1 лайма
Кунжутне масло – 2 ст. л. (до 3 ст. л.)
Цукор – 1/3 склянки
Часник – 2 зубчики (рубленого)
Імбир – 3 ст. л. (свіжого рубленог)
Зелений перець чилі – за смаком
Кінза – рублена

Як приготувати Китайська локшина-салат