Компот з яблук і апельсинів на зиму

Компот з яблук і апельсинів на зиму – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Яблука – 5-6 шт.
Апельсин – 1 шт. (великий)
Цукор – 100 г
Мед – 100 г
Вода –

Як приготувати Компот з яблук і апельсинів на зиму

Компот з яблук – корисний і простий компот на зиму.

Деякі поради, які можуть стати в нагоді…
Яблука потрібно відбирати без пошкоджень і підгнилих ділянок.
Банки і кришки необхідно мити содою і стерилізувати 10-15 хвилин.
Окріп краще наливати в центр банки, щоб уникнути розтріскування.
Зберігати готовий компот в прохолодному місці.
Кількість інгредієнтів розрахована на трилітрову банку.

Покроковий рецепт