Компот з ягід і фруктів

Надзвичайними властивостями володіє компот з ягід і фруктів. По-перше, він добре втамовує спрагу краще, ніж будь-якої газованої води, по-друге, він насичує організм великою кількістю вітамінів і микроэлем

Інгредієнти

Вода — 3 л.
Яблука — 3 шт.
Свіжа або заморожена полуниця — 200 гр.
Шипшину — 30 гр.

Як приготувати Компот з ягід і фруктів

Компот, зварений з свіжих яблук з додаванням полуниці, несе емоційний смак, яблуко немов наповнює воду в’язкістю, а полуниця надає чудовий аромат, розбурхує дух, а якщо додати в цей компот, трохи шипшини, його легко зробити знахідкою для підвищення імунітету.

Покроковий рецепт




Воду наливаємо в каструлю і ставимо на вогонь, цим часом нарізаємо яблука на часточки. Полуницю, шипшина, цукор і нарізані яблука кладемо в каструлю.

Коли компот закипить, даємо йому покипіти хвилин 5-10, для того щоб всі інгредієнти обмінялися смаками і компот придбав насиченість.

Потім потрібно дати компоту збагатитися вітамінами шипшини, так як він не відразу розкривається, а також остудитися. Після закінчення часу компот з яблук і полуниці можна розливати по келихах.

Дивіться також:  Імбирний компот зі смородиною