Королевська ватрушка

Приготувавши ватрушку за цим рецептом ви отримаєте дійсно чарівне блюдо, з незабутнім смаком і хрусткою скоринкою.

Інгредієнти

Борошно — 2 склянки
Масло — 150 г
Цукор — 270 г
Сир — 500 г
Яйця — 4 шт

Як приготувати Королевська ватрушка

Чому королевська ватрушка отримала таку назву? Швидше за все тому, що це ласощі заслуговує найпочесніше місце на королівському столі. Це блюдо стане особливим прикрасою будь-якого свята.

Покроковий рецепт


Для початку приготуємо тісто. Для цього в глибокій мисці необхідно змішати масло, борошно і столову ложку цукру, замішуємо все руками. Тісто має вийде розсипчастим, як крихта.


Тепер коли тісто готове займемося начинкою. З’єднуємо сир, яйця, склянка цукру і гарненько перемішуємо. Сир краще брати з високою жирністю, тоді ватрушка буде соковитіше. Начинка повинна вийде трохи рідкуватий.

У форму для запікання, попередньо змащену маслом, викладаємо 2/3 частини тесту, трохи розрівнюємо і формуємо невеликий бортик.
Виливаємо тісто начинку і зверху посипаємо залишилася крихтою. Випікаємо 40-45 хв, при t 200.

Дивіться також:  Королевська ватрушка з сиром