Котлети на молоці з яловичого фаршу

Готуємо з яловичого фаршу. Змішуємо всі складові і смажимо на середньому вогні. Виходить смачно і апетитно.

Інгредієнти

оцет 9% — 1ч.ложка
томат — 1 ст. ложка
паприка, перець, сушена зелень — за смаком
сіль — за смаком
молоко — 150 мл
хліб ( м’якоть) — 1/4
яйце — 1
цибулина середня — 1
фарш яловичий — 1 кг

Як приготувати Котлети на молоці з яловичого фаршу

Котлети на молоці, це те що можна приготувати швидко і легко. Витрати на приготування мінімальні. Може навчиться будь. Виходять дуже ніжними, м’якими і поєднуються з будь-яким гарніром. У моєму випадку, я просто відварила гречану кашу. Але якщо не поділитися і зробити пюре, буде ще смачніше.

Покроковий рецепт

1. Кладемо фарш у велику тарілку, додаємо подрібнену цибулю (можна блендером, але буде трохи гірчити).

2. Додаємо 1 яйце.

3. Нарізаємо дрібно батон. Заливаємо молоком. Залишаємо просочитися батон на 5-10 хвилин. Віджимаємо від надлишків молока, інакше фарш буде рідким. Потім додаємо до фаршу.

4. Сіль, перець, паприка, сушена зелень, оцет, томат. Все ретельно змішати до отримання однорідної маси.

5. Надаємо форму і обсмажуємо на середньому вогні хвилин 15.

Приємного вам апетиту))

Дивіться також:  Свиняча котлета на кістки в маринаді