Кукурудзяна каша з печенной гарбузом і айвою

Солодка кукурудзяна каша на молоці.

Інгредієнти

Молоко — 1 літр
Кукурудзяна крупа — 10 ст. л.
Гарбуз — 1/2
Айва — 4 шт.
Цукор — 6 ст. л.
Кориця — 1 пакетик

Як приготувати Кукурудзяна каша з печенной гарбузом і айвою

Кукурудзяна каша на молоці з печенной гарбузом і айвою – цей рецепт для любителів солодких каш. Ситний і простий вітамінний сніданок, піднімає настрій на цілий день завдяки яскравим фарбам використовуваних інгредієнтів.

Покроковий рецепт

Гарбуз очистити від насіння і шкірки, порізати шматочками і викласти на деко.

З айви видалити серцевину, порізати скибочками і викласти на деко.

Все посипати цукром (приблизно 4 столових ложки) і корицею. Запікати в духовці 30 хвилин при температурі 140 градусів. Поки всі запікається приступаємо до приготування кукурудзяної каші.

Налити в каструлю 1 літр молока.

Після того як молоко закипить додати 10 столових ложок кукурудзяної крупи. Кукурудзяну крупу використовувати дрібного помелу. Додати 2 столові ложки цукру і варити 15 хвилин. Коли каша звариться потрібно дати їй постояти ще 10 хвилин.

Викласти кашу на тарілку і додати печені гарбузи та айву. Решту гарбуз і айву можна прибрати в холодильник і використовувати для інших каш або як начинку для пирога.

Дивіться також:  Гарбузово-пшоняна каша на молоці