Курячі ніжки в соєвому маринаді для гриля

Курячі ніжки в соєвому маринаді для гриля

Інгредієнти

Курячі ніжки — 9 шт.
Соєвий соус — 150 мл
Вода — 100 мл
Цибуля — 1 шт.
Базилік — 1 ст. л.
Перець чорний — 1 ч. л.

Як приготувати Курячі ніжки в соєвому маринаді для гриля

Весна – початок пори шашликів і гриля. Наша сім’я дуже любить вилазки на природу. І в них ми часто готуємо курячі ніжки, діти все-таки більше люблять курочку, а не свинину. Пропоную дуже цікавий рецепт маринованих курячих ножі, запечених на мангалі. Хоча їх можна і запекти в духовці

Покроковий рецепт

1. Ніжки промити під водою.

2. Приготувати маринад: воду змішуємо з осьовим соусом. Додаємо спеції. Цибулю помити, очистити і нарізати півкільцями. Додати в маринад.

3. Кладемо ніжки в маринад на ніч. Час від часу перевертайте ніжки і поливайте їх маринадом.

4. На наступний день маринад зливаємо, але не викидаємо. Ніжки смажимо на вогнищі або мангалі. Можна вдома посмажити на грилі.


5. Залишився маринад проціджуємо через сито, щоб залишився лук. Смажимо цибулю на сковороді. Він відмінно доповнить смак ніжок.

Дивіться також:  Гречана каша з курячою піджаркою