Курячі ніжки з квасолею і селерою

.

Інгредієнти

Курячі ніжки — 6-8 шт.
Квасоля в томатному соусі — 1 банка
Селера черешкова — 1 корінь
Ріпчаста цибуля — 1 головка
Бекон — 150 г
Часник — 1-2 зубчики (за смаком)
Помідори — 2-3 шт
Вино біле сухе — 100 мл
Рослинне масло — 3 ст. л.
Цукор — 1 ч. л.
Размарин — за смаком
Лавровий лист — за смаком
Сіль — за смаком

Як приготувати Курячі ніжки з квасолею і селерою

Покроковий рецепт

Інгредієнти…

Цибулю, часник, селеру почистити. Цибуля, часник дрібно порубати. Селера і бекон нарізати невеликими смужками.

На середньому вогні на олії (2 ст. л.) обсмажити цибулю до прозорого кольору, потім закинути часник і селеру, смажити 5 хвилин. Потім додати бекон, смажити все ще 2-3 хвилини. Овочеву суміш прибрати зі сковороди.

Курячі ніжки промити, обсушити. Смажити в тій же сковороді, де овочі з обох боків до золотистого кольору, додавши трохи олії.

Влити вино, смажити до випаровування рідини, періодично помішуючи.

Помідори дрібно порізати (при бажанні очистити їх від шкірки), додати до курячих ніжок. Додати 100 мл води, сіль, цукор, листя розмарину, лавровий лист, перемішати, довести до кипіння.

Додати раніше смажені овочі, квасоля в томаті, перемішати. Готувати ще 10 хвилин.

Подавати до столу. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Паста з цукіні і смаженими курячими ніжками