Курячі окости, мариновані в соєвому соусі

Інгредієнти

Курячі стегенця — 1 кг
Соєвий соус — 100 мл
Часник — 2 головки
Каррі — 2 чайні ложки
Приправа — 1 чайна ложка (для курки)
Сіль — за смаком

Як приготувати Курячі окости, мариновані в соєвому соусі

Покроковий рецепт

Інгредієнти.

Часник почистити, натерти на дрібній тертці. Змішати у великій чашці соєвий соус, тертий часник, каррі і приправу для курки.

У приготовлений соєвий маринад опустити курячі стегенця. Залишити м’ясо маринуватися мінімум на 1 годину.

Стегенця викласти у форму для запікання. Готувати в духовці, розігрітій до 200 градусів близько 40 хвилин або до готовності м’яса. (Куряче м’ясо повинно легко відходити від кістки).

Запечені курячі окости, мариновані в соєвому соусі найкраще подавати з овочами.
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Смажений рис по-японськи