Пісні котлети з печериць

Час приготування: 1 година

Домашні грибні котлети стануть справжньою окрасою столу. Приготувати їх досить просто, адже використовуються печериці. Цей вид грибів доступний в будь-який час року.

Інгредієнти

Кількість порцій: 6
свіжих грибів — один кг
цибулинки — одна головка
манної крупи — три ложки
сухарі для панірування
перець з сіллю — за смаком
рослинне масло — для смаження
сметана — при подачі

Як приготувати Пісні котлети з печериць

Дотримуєтесь посту, тоді цей рецепт для вас — пісні котлети з грибів з додаванням манки, обсмажені і потім запечені в духовці.

Покроковий рецепт

1

1. Гриби промивають, нарубують досить дрібно. Далі смажать в олії до того моменту, поки що виділився з продукту сік не випарується як мінімум наполовину.

2

2. До грибів додають манку і томят на тихому вогні ще десять хвилин. Цибулю обчищають, шаткують і смажать окремо до золотистого стану, потім відправляють до печерицям.

3

3. Масу солять і перчать, і відразу ділять на котлетки. Панірують пісні котлети в сухарях.

4

4. Смажать котлети на сковорідці на рослинній олії до появи рум’яної скоринки. Далі перекладають в прогріту до 180 градусів духовку на десять хвилин і доводять до готовності.

5

5. Готові пісні грибні котлети краще всього подавати зі сметаною, але можна використовувати будь-соус. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Прості бутерброди з яблуком і редисом