Курячі стегна з базиліком і лаймом, запечені в рукаві

Курячі стегна з базиліком і лаймом, запечені в рукаві – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачне блюдо на вечерю.

Інгредієнти

Курячі стегна 1 кг
Сметана – 200 мл
Базилік – 1 пучок
Лайм – 1-2 шт
Сіль – за смаком

Як приготувати Курячі стегна з базиліком і лаймом, запечені в рукаві

Знову вечеря: курка, риба, м’ясо… Все буденне. Пропоную просто і зі смаком урізноманітнити домашнє меню, додавши до курки побільше пряного базиліка і «свіжого» соку лайма. Сметана ж дасть ніжність і рум’яну скоринку.

Покроковий рецепт