Сир в пряному соусі, по-індійськи

Любителям прянощів і різних незвичайних страв пропонується приготувати чудовий сир в пряному соусі по індійському рецептом.

Інгредієнти

приправа гарам-масала — 5 ч. ложок
перець червоний пекучий — на свій смак
імбирний корінь свіжий — на свій смак дрібно натертий
сир молодий несолоний — 320 г paneer
коріандр мелений — 3 ч. ложки
вершки густі — 320 мл
цибуля салатний будь — 3 штуки
коричневий дрібний цукор — на свій смак
густа паста томатна — 4 ст. ложки
часточки часнику — 3 штуки
кам’яна мелкомолотая сіль — на смак

Як приготувати Сир в пряному соусі, по-індійськи

Любителям прянощів і різних незвичайних страв пропонується приготувати чудовий сир в пряному соусі по індійському рецептом.

Покроковий рецепт

У цибулі салатного спочатку видалити всю лушпиння, потім дрібно порубати цей овоч і відправити його смажитися на сковорідку.

Поки він готується на гарячому маслі, необхідно почистити свіжий імбирний корінь і часник, потім натерти дрібніші обидва компоненти. Викласти ці компоненти до цибулі, перемішати і продовжити смажити до тих пір, поки цибульна маса не придбає красивий золотистий відтінок.

Після цього в сковорідку потрібно насипати залишилися спеції, обсмажувати вміст при безперервному помішуванні ще дві хвилини.

Тепер у сковорідку слід додати густі вершки, перемішати їх з ароматною цибулевої сумішшю, викласти туди ж густу томатну пасту, перешкодити лопаткою інтенсивно і хвилин десять тушкувати при закритій кришці і на тихому вогні.

Кубиками невеликого розміру нарізати молодий несолоний сир, викласти його в сковороду і акуратно перемішати з пряним соусом, продовжити процес гасіння хвилин сім, потім подавати приготоване блюдо з відварним розсипчастим рисом.

Дивіться також:  Коктейль Блакитна лагуна