Запечені персики з сиром Брі та горіхами

Ароматні запечені персики з сиром і горішками — прекрасний і дуже смачний десерт!

Інгредієнти

свіжих персиків — 300 грам
горіхів пекан — 40 грам
сиру Брі — 50 грам
вершкове масло — на смак
спеції — за смаком

Як приготувати Запечені персики з сиром Брі та горіхами

Печені персики – це не тільки смачно, але і корисно. Представляємо вашій увазі легку і ситну закуску. Відтворити її зможе будь-хто.
300 грам свіжих персиків;
40 грам горіхів пекан;
50 грам сиру Брі;
спеції;
вершкове масло.

Покроковий рецепт

1. Видаліть кісточки з персиків і, не очищаючи, розкладіть на половинки.

2. Горіхи нарубайте ножем і підсушіть в СВЧ.

3. Сир Брі розкришіть.

4. Духова шафа прогрійте до 180 градусів. Змастіть деко вершковим маслом. Викладіть на деко персики.

5. У кожну половинку викладіть трохи руколи. Додайте сир Брі і горіхи пекан.

Дивіться також:  Вегетаріанські смажені риби в клярі