Суп з куркою і макаронами на вершковому плавленном сирі – апетитне і поживне блюдо на швидку руку!

Інгредієнти
| Картопля – 3 шт. | |
| Сир плавлений – 50 г | |
| Курячий бульйон – 2 чашки | |
| Зелена цибуля – невеликий пучок | |
| Куряча грудка – 50 г | |
| Чорний перець – щіпка | |
| Зелень – невеликий пучок | |
| Макарони – 2 ст. л. | |
| Сіль – за смаком |
Вершковий суп з плавленим сиром і куркою – варіант відмінного смачного супу на курячому бульйоні і домашньому плавленном сирі. Таке блюдо підійде на обід або вечерю разом з грінками або часниковими тостами. Замість курки можна використовувати м’ясо індички або качки, кролика або гусака. Наваристий і ніжний супчик добре впишеться в будь-меню!
Покроковий рецепт

Очистити картоплю, промити і нарізати на кубики. Помістити скибочки картоплі в каструлю, залити водою і бульйоном, змішаних в пропорціях 1:2. Відправити на вогонь і варити до напівготовності.

Додати подрібнене м’ясо курки, на якій варився бульйон.

Коли коренеплід буде м’яким, додати терту моркву, домашній плавлений сир і макарони. Можна використовувати як домашній, так і покупної сир.

Всипати в суп нарізану зелену цибулю. Додати після того, як всі інгредієнти будуть готові – за п’ять хвилин до закінчення приготування.

Дати супу настоятися протягом чверті години.

Подавати страву до столу теплим. Приємного апетиту!
