
Інгредієнти
| Кус-кус – 200 г | |
| Морква – 1 шт. | |
| Петрушка – 3 гілочки | |
| Вершкове масло – 20 г | |
| Сіль – за смаком | |
| Мелений чорний перець – за смаком | |
| Вода – 400-500 мл (окріп) |
Кус-кус – відмінний гарнір, який не потребує варіння, дуже швидко готуватися, ідеально підходить для вегетаріанців, дітей або людей дотримуються здоровий спосіб життя. Його потрібно просто залити окропом і дати постояти 5 хвилин. Дуже важливо періодично кус-кус розпушувати, щоб він не злипнувся. Додавати в кус-кус можна все що завгодно, овочі, зелень, різні прянощі, фрукти. Подавати можна з м’ясом, птицею і рибою. Сьогодні пропоную вам приготувати кус-кус з морквою і петрушкою.
Покроковий рецепт

Ингридиеты.

Моркву дрібно натерти.

Листя петрушки дрібно нарізати.

Кус-кус висипати в каструлю, додати моркву, сіль, залити окропом.

Перемішати, накрити кришкою. Дати настоятися і розбухнути (близько 5 хвилин).

Додати рубану зелень і вершкове масло. Гарненько перемішати. Приємного апетиту!
