Лагман по домашньому!

Лагман по домашньому! – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дане блюдо краще готувати в сковороді “ВОГ”, але якщо немає такої, то в казані в якому ви тушкуйте овочі.

Інгредієнти

яловичина м’якоть – 400 гр будь-яке м’ясо по учиненню
цибуля ріпчаста – 1 шт середня
перець болгарський – 2 шт кожного кольору
перець полугорький – 1 шт за бажанням
морква – 1 шт середня
редька (дайкон) – 1 шт 300 гр
картопля – 1 шт
помідори – 3 шт середнього розміру, можна замінити томатом
сіль – 5 гр соліть за смаком
масло рослинне – 30 г соняшникова або будь-яке інше
зелень будь – 10 гр
локшина”яєчна” – 500 гр візьміть будь-яку, яку любите

Як приготувати Лагман по домашньому!