Млинці, які завжди виходять

Млинці виходять тоненькі і м’які. Їсти можна, з варенням, медом і згущеним молоком — як вам подобається! А яка смакота, якщо загорнути у млинець перетерту малину з цукром!

Інгредієнти

Молоко — 1 літр
Борошно — 400 грам
Цукор — 7 ст. ложок
Яйця — 3 шт
Соняшникова олія — 4 ст. ложки
Сіль — 0,5 ч. ложки
Сода гашене оцтом — 1ч.ложка
Вершкове масло — змастити млинці

Як приготувати Млинці, які завжди виходять

Млинці люблять всі, і дорослі, і діти. У кожної господині свої секретики приготування смачних млинців. Сьогодні я розповім свої!

Млинці в нашому будинку, готуються часто. Роблю я їх завжди за одним і тим же рецептом, так як він безпрограшний.

Покроковий рецепт

Збити яйця з цукром і сіллю до піни

Додати молоко. Перемішати

Додати борошно. Перемішати, щоб не було грудок

Додати масло. Перемішати

Додати соду, погашену оцтом. Перемішати


Сковорідку змастити тільки перед смаженням першого млинця.
Налити трохи тіста на розігріту, змащену олією сковорідку і піч як правило, з двох боків.

Готовий млинець змастити вершковим маслом.

Дивіться також:  Пишні панкейкі на молоці, з чорницею