Млинчики з начинкою з ліверної ковбаси

Смачні домашні блиночки, всередині яких «захована» начинка з ліверної ковбаси. Випічка виходить ситним, відмінно підходить для перекусу в обід або на вечерю.

Інгредієнти

Яйце — 2 шт.
Цукор — 1 ч. ложка
Сіль — 1 ч. ложка
Молоко — 1 стакан
Вода — 1 стакан
Борошно — 1 склянка
Масло рослинне — 45 мл
Ковбаса ліверна — 250 гр
Цибуля ріпчаста — 0,5 шт.
Зелень свіжа — за смаком

Як приготувати Млинці з начинкою з ліверної ковбаси

Пропонований рецепт передбачає спочатку випічку тонких ажурних млинчиків, основа яких яйця, молоко і борошно. Паралельно з випічкою на сковороді млинців готується начинка для них. Начинка у нас складається з ліверної ковбаси і обсмаженого попереднього ріпчастої цибулі. Ліверна ковбаса – продукт дешевий, але от в якості начинки вона просто чудова! Блиночки з такою начинкою виходять досить ситними і смачними. Приготуйте таке блюдо і ви.

Покроковий рецепт

Зробимо спочатку млинцеве тісто. Процес нескладний, освоїть кожна господиня. По містку ємність розбиваємо пару курячих яєць стандартного розміру. Відразу кидаємо до них цукор (зовсім трошки) і сіль. Збиваємо, вливаємо змішане з теплою водою молоко, знову перемішуємо. Кидаємо в суміш просіяне борошно, вливаємо олію (пару десертних ложок). Добре перемішуємо. Тісто для тонких блінков готово.

На сковороді, поверхня якої змащена жиром, випікає тонкі блиночки.

Складаємо їх стопкою.

Паралельно робимо начинку. Дрібно рубаємо цибулю-ріпку. Обсмажуємо цибульну нарізку на сковороді в рослинному маслі. Потім додаємо ковбасу, подрібнену кубиками. Перемішуємо, обсмажуємо не більше 3-х хвилин. Начинка стане схожа на паштет. У неї можна додати трохи подрібненої свіжої зелені. На одну сторону блинка поміщаємо пару чанных ложок начинки з ліверної ковбаси.

Дивіться також:  Млинці до чаю

Звертаємо млинці з ліверної ковбасою у формі конвертика. І так само чинимо з іншими блинками.

Смачний перекус у вигляді млинців з ліверної ковбасою готовий! Приємного всім апетиту!