Овочеве рагу з кабачками

Час приготування: 45 хвилин

Відмінний обід для дорослих і дітей. Овочеве рагу — унікальне блюдо, інгредієнти якого завжди є у вашому домі.

Інгредієнти

Кількість порцій: 6
кабачки — 3 шт.
помідори — 3 шт.
морква — 2 шт.
цибуля — 2 шт.
перець чорний мелений — 1 ч. л.
хмелі-сунелі — 1 / 2 ч. л.

Як приготувати Овочеве рагу з кабачками

Овочеве рагу, багата безліччю вітамінів.

Покроковий рецепт

1



Овочі помити і почистити. Моркву натерти на тертці, цибулю дрібно порізати або подрібнити в блендері. Кабачки теж нарізати кубиками.

2

Моркву і цибулю обсмажити до прозорості цибулі, часто помішуючи, щоб цибуля не підгорів.

3


Нарізані кабачки і помідори теж покласти в сковороду.

4

Накрити овочі кришкою і тушкувати 20 хвилин на повільному вогні. Потім посолити, поперчити і додати хмелі сунелі Розмішати і залишити ще хвилин на 5.

5

Перед подачею додати трохи рубаної зелені. Овочеве рагу готово!

Дивіться також:  Смажена маринована свиняча вирізка з овочевим рагу