Овочевий тар-тар з баклажанами

Час приготування: 30 хвилин

Вітамінна закуска з сезонних овочів для будь-якого приводу.

Інгредієнти

Кількість порцій: 10
баклажани — 3 шт
помідори — 2 шт
морква — 1 шт
болгарський перець — 2 шт
в’ялені помідори — 2 шт
часник — 3 зубки
томатна паста — 2 ч. л.
кріп — пучок
олія соняшникова 50 мл
сіль — за смаком
перець мелений — за смаком
кінза — за смаком

Як приготувати Овочевий тар-тар з баклажанами

Спочатку словом тар-тар називали страви із сирої яловичини зі спеціями, нарізаною дрібними кубиками. Зараз же тар-тар — це швидше спосіб нарізки. Тар-таром називають страви, приготовані з продуктів, нарізаних дрібним однаковим кубиком. У даннном варіанті використовуються сезонні овочі, нарізані таким чином.

Покроковий рецепт

1







Дане блюдо дуже просто в приготуванні. Для того, щоб його приготувати в першу чергу подготови баклажани. Очищаємо їх від шкірки, нарізаємо дрібним кубиком і трохи підсолюємо, даємо постояти 15 хвилин, після чого віджимаємо і викладаємо на сковороду з розігрітою олією. Обсмажуємо до золотавої скоринки. Далі йде морква, так само, нарізаний дрібним кубиком. Обсмажуємо ще 5 хв, після чого йде перець, так само нарізаний. Додаємо його до овочів, перемішуємо, додаємо подрібнені кубиком томати без насіння. Обсмажуємо овочеву суміш на середньому вогні 5 хв.

2



Після цього додаємо в тар-тар подрібнені в’ялені томати, сіль і перець. Кладемо в рагу томатну пасту, перемішуємо, накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо близько 15 хв на повільному вогні.

3




Останнім додаємо подрібнений часник і кріп з кінзою. Перемішуємо блюдо,прогріваємо 3 хв.

4

Страва готова!
Подаємо тар-тар в загальному блюді.Можна вживати рагу, як гарнір до основного блюда, так і як закуску, наамзывая на тости.
ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!!

Дивіться також:  Чанахи