Печериці фаршировані плавленим сиром з гострим перцем

Пропоную варіант фаршированих печериць для любителів гострого.

Інгредієнти

Печериці — 8-10 шт (великих)
Плавлений сирок — 2 шт. (можна зі смаками)
Соус з блакитним сиром — 50 мл
Гострий перець — 5-6 шт. (свіжий або маринований)

Як приготувати Шампіньйони, фаршировані плавленим сиром з гострим перцем

Фаршировані гриби – популярна, смачна і легка в приготуванні закуска. Вона завжди стане прикрасою будь-якого святкового столу.

Покроковий рецепт


1. Печериці добре промити, обсушити паперовим рушником. Ніжки печериць вирізати з-під капелюшки і дрібно порубати.

2. Обсмажити порубані ніжки на олії. Остудити.

3. Капелюшки печериць поставити в духовку під інфрачервоний гриль при температурі 200 градусів на 15-20 хвилин. Дістати і остудити.

4. Плавлені сирки натерти на дрібній тертці, додати соус з блакитним сиром (можна замінити майонезом або іншим майонезним соусом, для стежать за фігурою – можна і йогуртом)).


5. Перчики дрібно порубати. Я насіння не викидаю, адже в них зберігатися все гостре, але якщо ви не любите надто гостре, то можете очистити перець від насіння. Додати порубаний перець в сирну масу.



6. Додати смажені ніжки грибів в сирну масу і добре перемішати. Начинити капелюшки грибів сумішшю. При подачі фаршировані печериці можна посипати зеленню.

Дивіться також:  Тост з полуничним джемом, рибою та листям салату