З брокколі готують не тільки супи. Пропоную чудовий вітамінний перекус, який можна взяти з собою на пікнік або роботу.

Інгредієнти
| Лаваш вірменський – 1 лист | |
| Брокколі відварна – 200 г | |
| Шпинат – 2 пучка | |
| Яйця – 2 шт. | |
| Цибуля ріпчаста – 2 шт. | |
| Сир моцарелла – 200 г | |
| Лимонний сік – 5 мл | |
| Масло – 10г | |
| Сіль – 1 г |
Цей апетитний рулет буде смачним і відразу після приготування і в охолодженому вигляді. Корисні брокколі і шпинат чудово поєднуються з моцарелою і вірменським лавашем. При відсутності брокколі його можна замінити цвітною капустою.
Покроковий рецепт

Яйця покласти в холодну воду і варити після закипання 1 хв. Охолодити. Потрібно щоб білок злегка схопився, а жовток залишився рідким.

Очищені яйця розім’яти виделкою, ретельно подрібнюючи білок.

Брокколі нарізати слайсами

Змішати подрібнені яйця і брокколі.

Цибулю очистити, дрібно нарізати і обсмажити на сковороді в ложці олії.

Шпинат промити і крупно нарізати. Викласти в сковороду до цибулі.

Обсмажувати до зменшення обсягу шпинату. Полити лимонним соком і посолити.

На лист лаваша викласти рівним шаром обсмажений шпинат, залишаючи невелику частину аркуша посередині порожнім.

Другим шаром рівномірно викласти брокколі з яйцем, не закладаючи середину.

Натерту моцарелу також розподілити по лавашу. Присолити.


Лаваш з протилежних сторін скрутити в рулети розрізати середину листа ножем

Кожен рулет розрізати навпіл, покласти в сковороду.

Обсмажувати на невеликому вогні, щоб рулет рівномірно прогрівся, з двох сторін. Коли лаваш обсмажитися розрізати на порційні шматки.
