Салат «Савойський»

Інгредієнти

Савойська капуста — 1/4 качана
Винний оцет — 2 ст. л.
Цибуля ріпчаста — 1/2 головки
Цукор — щіпка
Сіль — за смаком
Волоські горіхи — 15 г
Кедрові горішки — 15 г
Каррі — за смаком

Як приготувати Салат «Савойський»

Покроковий рецепт

Горішки нарізати ножем або подрібнити в блендері.

Капусту тоненько нашаткувати.

Змішати в мисці цибулю, нарізану півкільцями, винний оцет, цукор, сіль і каррі. Маринувати 15 хвилин. Вийшов соус.

Капусту залити соусом і трошки «потиснути», щоб вона пустила сік і стала трохи м’якше.

Додати горішки, перемішати.

Подавати до столу. Салат дуже хороший, коли трохи настоїться в холодильнику. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Неповторний тандем слабосоленої горбуші і пекінської капусти