Салат з сирої червоної риби і авокадо

150 грамів сирого лосося;одне авокадо;сік лайма;2 грами імбиру;2 грами васабі; зелень.

Інгредієнти

сирого лосося або сьомги — 150 гр
авокадо — 1 шт.
сік лайма — 1/4 плода
імбир — 2 гр
васабі — 2 гр
зелень — для прикраси

Як приготувати Салат з сирої червоної риби і авокадо

Для того щоб зберегти всі корисні властивості риби, її рекомендується їсти в сирому вигляді. Але, на жаль, для європейської раси такий підхід не зовсім безпечний. Так як саме в сирій рибі багато шкідливих бактерій. Представлене блюдо виключає можливість потрапляння шкідливих і небезпечних речовин в організм. Як це відбувається дізнайтеся з нашого рецепта.

Покроковий рецепт

1. Авокадо очистіть, видаліть кісточку і наріжте дрібними шматочками (можна розім’яти виделкою, якщо спілий авокадо).

2. Сиру рибу наріжте невеликими кубиками.

3. Лайм пропустіть через цитрус-прес, вичавіть сік.

4. Імбир дрібно нарубаєте.

5. Рибу заправте імбиром і васабі.

6. На тарілці розкладіть кондитерське кільце. Викладіть спочатку шар авокадо, потім шар червоної риби. Заправте блюдо соком лайма. Прикрасьте гілочками салату корн або іншою зеленню.

Дивіться також:  Легкий огірковий салат в медової заправці