Салат з вівсяної каші з помідорами та шпинатом

Додавання масла і солі підсилює смак страви. І якщо ви не дотримуєтеся суворої дієти, я б залишила цей інгредієнт у рецепті.

Інгредієнти

Вода — 2 склянки
Вівсянка — 100 г
Помідори черрі — 100 г
Оливки — 50 г
Шпинат — жменя
Запашний чорний перець — за смаком
Сіль — за смаком
Оливкова олія — 1 ст. ложка

Як приготувати Салат з вівсяної каші з помідорами та шпинатом

Салат з вівсяної каші з помідорами і шпинатом прекрасне рішення ранкового вихідного дня. Рецепт підійде для тих, хто постить або сидить на особливій дієті. Додавання масла і солі підсилює смак страви. І якщо ви не дотримуєтеся суворої дієти, я б залишила цей інгредієнт у рецепті.

Покроковий рецепт

Замінюємо макарони на більш цінну вівсянку цільнозернове. Доведіть воду до кипіння в невеликій каструлі. Закиньте в вівсянку, посоліть і зменшіть вогонь ( але щоб кипіло). Заважайте кашу час від часу, поки овес не потоне і буде схожий на структуру, подібну різотто. Приблизно п’ять хвилин.

Потім в каструлю додайте крупно порізаний шпинат (2/3 частини), оливки, порізані навпіл і помідори черрі. Все це тримайте на вогні, приблизно 2 хвилини.

Зніміть з вогню, покладіть в глибоку миску. Прикрасьте блюдо рештою шпинату, збризніть оливковим маслом і при бажанні, поперчіть. Приємного вам сніданку і доброго ранку!

Дивіться також:  Рисова каша з сухофруктами