Салат з яєць і селери

Вражаюче простий у приготуванні, але з цікавими смаковими нотками салат з яєць і селери.

Інгредієнти

Великі курячі яйця — 6 шт.
Цибуля, петрушка, кріп — 1 столова ложка будь-яка зелень, дрібно нарізана
Сіль з перцем — на свій смак
Лимонний сік — 1 чайна ложка
Майонез — 1 столова ложка

Як приготувати Салат з яєць і селери

Дуже простий у приготуванні, але з цікавими смаковими нотками салат з яєць і селери. Такий салат можна подавати індивідуально, на листі салату. А можна подавати на хлібці у вигляді закуски. дуже смачно!

Покроковий рецепт

Яйця відварити «круто» в трохи підсоленій воді. Охолодити їх і очистити, дрібненько порізати. Зелень селери промити, дрібно нарізати. Перемішати в глибокій мисці яйця, майонез, селера, цибуля зелена, трави і лимонний. Приправити за смаком сіллю і перцем.

Салат з яєць з селерою краще всього їсти протягом 2 днів після його приготування. Зберігати потрібно в контейнері в холодильнику. Подавати на стіл можна у вигляді салату, а можна на хлібі, у вигляді закуски.

Дивіться також:  Легкий салат з авокадо з горіховою заправкою