Салат з тунця з редисом і яйцями

Салат з тунця з редисом і яйцями — цілком легкий дієтичний салат.

Інгредієнти

Яйця — 2 шт.
Тунець — 1 банка білий, консервований
Селера — 1 шт.
Редис — 8 шт.
Листя салату (будь-якого) — жменя
Сіль — за смаком
Зелена цибуля — 3 пера
Чорний мелений перець — за смаком

Як приготувати Салат з тунця з редисом і яйцями

Свіжий, літній, дуже простий у виконанні, і цілком дієтичний салат з консервованим тунцем, редискою і яйцями. Щоб смак салату був яскравіше, заправляємо салат оливковою олією. Можна додати сушених пряних трав і полити лимонним соком.

Покроковий рецепт

Покладіть яйця в каструлю з водою і зваріть круто. Поки яйця варяться, злийте рідину з банки з тунцем і викладіть його в миску. Наріжте дрібно селера, зелена цибуля, редиска кружечками. Остудіть яйця, почистіть і розріжте навпіл (якщо не великі) або на 4 частини.

Листя салату гарненько промийте і обсушіть на паперовому рушнику. Потім викладіть на дно великої миски (або на 2 миски, якщо салат порційний).

В окремій мисці змішайте тунець, редис, селера. Заправте оливковою олією, посоліть за смаком. Перекладіть все в миску до листочками салату. Додайте порізані яйця. Присипте чорним молоти перцем. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Святкові тарталетки з салатом з крабів