Шоколадна паска

.

Інгредієнти

Сир — 500 г
Сметана — 4 ст. л.
Цукор — 1 склянка
Вершкове масло — 150 г (розм’якшене)
Какао-порошок — 4 ст. л.
Шоколад — для поливання
Сіль — щіпка
Ванілін — 5 г

Як приготувати Шоколадна паска

.

Покроковий рецепт

Сир протерти через сито.

Додати сметану, перемішати.

Додати розм’якшене вершкове масло, сіль, цукор і ванілін, добре перемішати.

Сирну масу поділити на 2 частини. В одну частину додати какао, перемішати.

Форму вистелити марлею, складену вдвічі. Викласти шарами шоколадну і білу сирні маси. Накрити рештою куточками марлі. Поставити під гніт на ніч у прохолодне місце.

Готову сирну паску викласти на блюдо. Полити розтопленим на водяній бані шоколадом. Прикрасити шоколадну великдень глазур’ю, квітами.
Зі святом!

Дивіться також:  Цитрусова великдень з маскарпоне