Шоколадно-вишневий пиріг – солодкий і смачний десерт на швидку руку!

Інгредієнти
| Борошно – 140 г | |
| Цукор – 210 г | |
| Вишня – 100 г | |
| Розпушувач – 1 ч. л. | |
| Сіль – щіпка | |
| Яйця – 3 шт. | |
| Какао – 10 г |
Шоколадний пиріг з вишнею – просте і смачне блюдо з мінімуму інгредієнтів. Десерт виходить пишним, смачним і неймовірно апетитною. Ідеальний варіант до ароматного ранкової кави! Готується пиріг легко і дуже швидко. За бажанням, в десерт можна додавати ром, коньяк або шоколадний лікер.
Покроковий рецепт

Ретельно збити яйця з цукром в міцну бежеву піну.

Всипати розпушувач з борошном, просіяні тричі, додати ваніль за смаком, а також – просіяне какао.

Злити сироп з консервованої вишні і ягоди відкинути на друшляк. Якщо ж ягоди свіжі, потрібно обваляти вишню в крохмалі – кукурудзяному або картопляному. Змастити форму для випічки вершковим маслом, всипати вишню.

Залити вишню тестом, трохи потрясти. Відправити десерт в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати до сухої дерев’яної шпажки – не менше, ніж 35 хвилин.

Подавати нарізані на шматочки пиріг до чаю або кави, полив шоколадним мусом або згущеним молоком. Приємного апетиту!
