Сібас, фаршировані креветками в сирному соусі

Інгредієнти

Риба — шт. (сібас, морський вовк)
Рослинне масло — 1 ст. л.
Креветки — 100 г
Паста сирно-сирну — 50 г
Яйця курячі — 2 шт.
Сіль — за смаком
Мелений чорний перець — за смаком
Фольга —

Як приготувати Сібас, фаршировані креветками в сирному соусі

Чудова рибка на звану вечерю для ваших гостей!
Приготувати все заздалегідь, а запікати сібас відразу, як прийдуть гості. Це дуже зручно.
Звичайно, креветки можна замінити будь-якими морепродуктів, в залежності від ваших смакових уподобань. З сирів можна використовувати сир «Альметте», «Hochland», «Президент» вершковий або «Віденський сніданок» (для білорусів) – за смаком вони приблизно всі однакові.
Кількість інгредієнтів розрахована на 2 порції.

Покроковий рецепт

Сібас очистити від луски (не потрошити). По хребту зробити два глибоких надрізи гострим ножем вирізати хребет за допомогою ножиць, видалити тельбухи, зрізати плавники.

Ретельно вимити.

Сібас посолити зовні. Шматочок фольги розстелити на поверхні, злегка змастити маслом (щоб риба, згодом, легко витягати), викласти на неї рибу. З фольги зробити «човник».

Очищені креветки змішати з яйцями і сирним вершковим сиром, посолити, поперчити.

Вилити Начинку в рибну «човник». Запікати рибу в розігрітій духовці до 180 С близько 30 хвилин.

Можна сібас подавати прямо у фользі.

А можна фольгу зняти і рибу викласти на тарілку. Прикрасити страву зеленню і, звичайно, лимоном. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Перепелині яйця по-шотландськи