Печериці у сметані

Нам знадобиться:
1. Свіжі печериці 200 грам
2. Сметанка 10% жирності 3 столові ложки
3. Олія для смаження
4. Сіль і чорний перець

Інгредієнти

Свіжі печериці — 200 грам
Сметанка 10% жирності — 3 столові ложки
Масло для смаження (я використовую оливкову ,але можна будь-який) — 1 чайна ложка
Сіль — за смаком
Перець чорний — за смаком

Як приготувати Печериці у сметані

Печериці у сметані це чудова страва до будь-якого столу,будь він святковим або щоденним.
Цей рецепт дуже простий, але в той же час дуже смачний.

Покроковий рецепт


крок 1: Почистити і порізати печериці

крок 2: Розігрійте сковороду

крок 3: Налити олію

крок 4: Відправити печериці до маслу

крок 5: Трохи обсмажити(5-7 хв)

крок 6: Присмачити все це сметаною

крок 7: Присипати сіллю і перцем

крок 8: Обсмажити на слабкому вогні 1-2 хвилинки

крок 9: Насолодитися вкуснецким стравою 🙂

Дивіться також:  Салат з помідорів з перцем Білозерка