Сік морквяно-яблучний з мякоттю

Сік з яблук і моркви з м’якоттю або по-іншому — смузі

Інгредієнти

Морква — 1,3 кг
Яблука — 1,3 кг

Як приготувати Сік морквяно-яблучний з м’якоттю

Я розкажу, як у домашніх умовах приготувати свіжовичавлений сік з овочів. Багато намагаються вибирати екологічно чисту їжу, піклуючись про своє здоров’я – це стало найбільш актуальним останнім часом, коли не вся продукція, що стоїть на прилавках магазинів корисна для нашого здоров’я. В ній достатньо «корисних» добавок – підсолоджувачів, стабілізаторів кольору, підсилювачів смаку і т. д.

Отже, що ж входить до складу нашого соку і як його готувати – дивіться нижче.

Покроковий рецепт


Моркви і яблук беремо по 1,3 кг Морква і яблука моєму проточною водою. Яблука ріжемо на чотири частини (кісточки можна не видаляти). З моркви видаляємо вершки і корінці, а самі коренеплоди очищаємо.

Підготовлені моркву і яблука пропускаємо через соковижималку.

Отриманий сік ретельно перемішуємо і розливаємо в посуд (банку, склянку, чашку і т. д.). Отриманий продукт готовий до вживання. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Сік зі шпинату з яблуком і огірком