Сік зі шпинату з яблуком і огірком

В цьому соку шпинат надає м’якість, а петрушка надає свіжість. Лимон і імбир роблять смак більш насиченим і цікавим, а огірок додає багату мінералами воду.

Інгредієнти

листя шпинату — 2 чашки
листя і стебла петрушки — жменя
зелене яблуко — 1 середня промите, серцевина видалена
огірок — 1 великий, без насіння промитий
свіжий імбир — шматочок (за смаком) очищений
лимон — 1 середній

Як приготувати Сік зі шпинату з яблуком і огірком

В цьому соку шпинат надає м’якість, а петрушка надає свіжість. Лимон і імбир роблять смак більш насиченим і цікавим, а огірок додає багату мінералами воду. Так як яблука солодкі, ми не додаємо цукор.

Якщо ви виявили, що сік надто терпкий і кислий (з-за лимона), подумайте, щоб додати в нього пару морквин або ще одне яблуко.

Покроковий рецепт

Підготуйте овочі.
Наріжте яблуко, огірок і імбир на тонкі шматочки, досить маленькі, щоб вони могли легко пройти через отвір соковижималки (звичайно, все помити, а яблуко і імбир попередньо почистити).

Зріжте верхню жовту шкірку лимона, залишивши велику частину білої м’якоті і лимонної плоті. Наріжте скибочками і видаліть насіння.

Зробіть сік.
Відкладіть близько половини нарізаних шматочків лимона.
Увімкніть соковижималку і всі порізані інгредієнти кладіть в соковижималку, чергуючи зелень, огірок, яблуко і лимон.

Коли всі, крім відкладеного лимона, ви використовуєте і зробите сік, перемішайте отриману рідину і спробуйте на смак. Якщо ви відчуваєте, що залишився лимон ще можна додати, вичавте з нього сік.

Або навпаки, якщо сік надто терпкий, лимон не додавайте, а подумайте про те, щоб додати пару очищених яблук.

Дивіться також:  Така універсальна гарбуз