Сирники з родзинками та сіллю

Цей рецепт дуже швидкий і простий, всього п’ять інгредієнтів, включаючи сіль.

Інгредієнти

Сир — 180 р.
Яйце — 1 шт.
Сіль — 1/2 ч. л.
Родзинки — 50 р.
Манка — 3 ст. л.

Як приготувати Сирники з родзинками та сіллю

Багатьом подобається солодко-солоний поєднання у стравах. Все більше рецептів м’яса з фруктами і фруктових піц. Сир з медом це дуже незвично. Ці сирники теж незвичайні, в них немає цукру, зате досить солі. Багатьом таке поєднання доведеться за смаком.

Покроковий рецепт


У мисці перетираємо сир з яйцем, солимо.


Промиваємо родзинки, стряхиваем з нього воду і відправляємо в сирну масу.

Додаємо півтори столової ложки манної крупи і все перемішуємо.


Маса для сирників готова. Ставимо сковорідку на плитку і нагріваємо на середньому вогні. Можна змастити маслом дно, якщо сковорода не антипригарна. В окрему миску насипаємо ще півтори столової ложки манної крупи для обвалки, приступаємо до ліплення сирничків. Масу розміром з волоський горіх формуємо у грудку, обвалюємо в манці і викладаємо на сковороду.

Коли всі сирники покладені, закриваємо кришкою і трохи зменшуємо температуру.

Смажимо на повільному вогні з кожного боку хвилин по 8 — 10, залежить від плитки, можна поглядати за ними. Потім викладаємо в тарілку і охолодити. Зголоднівши, можна їх з’їсти, або відкласти на завтра-післязавтра.

Дивіться також:  Сирники класичні з сиру