Сливи, фаршировані сиром, родзинками і горіхами

Красивий десерт з фаршированих злив з сиром, родзинками і горіхами

Інгредієнти

Сливи — 8 шт.
Сир — 100 гр.
Горіхи волоські — 30 гр.
Родзинки — 80 гр.
Молочний шоколад — для посипання

Як приготувати Сливи, фаршировані сиром, родзинками і горіхами

Зараз модно святкувати дитячі дні народження накриваючи фуршетний стіл. Але діти часто вибагливі до їжі, і не завжди зрозуміло, що вони будуть їсти, а що ні. Я пропоную чудовий варіант закуски з слив, фаршированих сирною масою – смачна, корисна і гарна. Від такої закуски дітки точно не відмовляться

Покроковий рецепт

1. Сливи помити, розрізати навпіл і видалити кісточки. Просушити від зайвої вологи і розкласти на тарілку.

2. Родзинки замочити в гарячій воді, щоб він став м’який на 15-20 хвилин. Воду злити, але залишити.

3. Волоські горіхи порізати на невеликі шматочки.


4. Змішати сир з родзинками і горіхами. Якщо маса вийде сухий, додати воду з-під родзинок.


5. Нафарширувати половинки слив. Посипати тертим шоколадом.

Дивіться також:  Французькі валовани з лососем – закуска до свята