Слойка бантик

.

Інгредієнти

Листкове тісто — 1 упаковка (400 г)
Жовток курячий — 1 шт.
Борошно — 1 – 2 столові ложки (для розкачування тіста)
Цукор — за смаком

Як приготувати Слойка бантик

Слойка – це завжди дуже смачно! Особливо свіжоспечена солодка, з чаєм…ммм! У мене частенько в запасі лежить в морозилці листкове тісто, тому приготуємо слойки бантики з готового листкового тіста.

Покроковий рецепт

Тісто розморозити при кімнатній температурі. Злегка розкачати на присипаної борошном робочій поверхні. Розрізати пласт на 4 рівних квадрата.

Беремо 1 квадратик тіста і складаємо його (куточок до протилежного кута).

Серединку трикутника надрізаємо в 2-х місцях, не дорізуючи її до кінця. Отриману в центрі смужку тесту обмотуємо навколо.

Розправляємо «бантик». Повторити цей процес з рештою тестом. Потім можна змастити всі «бантики» збитим жовтком і присипати зверху цукром. Випікати слойки на вже розігрітій до 180 градусів духовці близько 10 -15 хвилин.
Приємного чаювання!

Дивіться також:  Закусочні сирні палички-слойки з маком та кунжутом