Слойоний Хачапурі з сиром

Інгредієнти:
800 гр. готового листкового тіста. 2 яйця. 500 гр. твердого сиру, бажано імеретинського. 50гр. вершкового масла.

Інгредієнти

Листкове тісто — 800гр
Яйце — 2шт
Сир — 500гр
Вершкове масло — 50гр

Як приготувати Слойоний Хачапурі з сиром

Домашня випічка, кращого нічого немає. Простий і легкий для приготування рецепт. Випікається швидко. А головне виходить дуже смачний і незвичайно ніжний пиріг, який можна подавати до чаю, кави, а також можна споживати в якості перекусу.

Покроковий рецепт

800 гр. готового листкового тіста. 2 яйця. 500 гр. твердого сиру, бажано імеретинського. 50гр. вершкового масла

Сир і масло натерти на тертці, додати яйце

і гарненько все перемішати до утворення однорідної маси.

Тісто розділити на 2 частини. Потім одну частину розкачати товщиною 10 мм, а другу 5 мм. На деко посипати борошно, потім викласти тісто товщиною 10 мм і зверху налити начинку

і закрити другою частиною тіста. Зверху помазати збитим яйце і зробити кілька надрізів в тесті, щоб дати пару вийти. Можна проткнути виделкою тісто.

Розігріти духовку до 220 градусів і випікати 30 хвилин при температурі 180°C .Орієнтуйтеся по своїй духовці. Хачапурі готові, приємного апетиту!

Дивіться також:  Яблучний штрудель-косичка