Сирний відкритий пиріг з вершків з ягодами

Сирний відкритий пиріг з вершків з ягодами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ніжний повітряний пиріг, шалено смачний…

Інгредієнти

Для пісочного тіста:
Масло вершкове – 100 г
Цукровий пісок – 50 г
Жовток – 1 шт.
Сіль – щіпка
Цедра лимона – 1/2 лимона
Борошно просеянная вищого сорту – 230-250 г
Для сирної начинки:
Желатин – 25 г
Молоко – 50 мл
Цукор – 200 г
Сіль – щіпка
Цедра лимона – 1/2 лимона
Жовток – 1 шт.
Вершки 30% жирністю – 400 мл для збивання!
Цукрова пудра – для посипання за бажанням
Сир – 500 г
Ягідне варення – для верху
Ягоди – за бажанням

Як приготувати Сирний відкритий пиріг з вершків з ягодами