Ніжний повітряний пиріг, шалено смачний…
Інгредієнти
Для пісочного тіста: | |
Масло вершкове – 100 г | |
Цукровий пісок – 50 г | |
Жовток – 1 шт. | |
Сіль – щіпка | |
Цедра лимона – 1/2 лимона | |
Борошно просеянная вищого сорту – 230-250 г | |
Для сирної начинки: | |
Желатин – 25 г | |
Молоко – 50 мл | |
Цукор – 200 г | |
Сіль – щіпка | |
Цедра лимона – 1/2 лимона | |
Жовток – 1 шт. | |
Вершки 30% жирністю – 400 мл для збивання! | |
Цукрова пудра – для посипання за бажанням | |
Сир – 500 г | |
Ягідне варення – для верху | |
Ягоди – за бажанням |
Як приготувати Сирний відкритий пиріг з вершків з ягодами
Сторінка: 1 2