Бісквітний пиріг з яблуками Пампушка

Я буду рада якщо і вам цей рецепт буде за смаком.

Інгредієнти

Яблука — 5 шт.
Цукор — 150 р.
Борошно — 150 р.
Яйця — 5 шт.
Цукрова пудра — 20 р.

Як приготувати Бісквітний пиріг з яблуками «Пампушка»

Рецепт цього найніжнішого пирога перейшов мені від моєї мами. В дитинстві мама часто готувала його. А зараз я вже готую своїм дітям. Він легкий у приготуванні і не залишить нікого байдужим. Смачне чаювання гарантовано.

Покроковий рецепт

У мисці збиваємо яйця з цукром. Спочатку збиваємо на маленькій швидкості, потім швидкість поступово увеличиваеми збиваємо до густоватой маси.

Потім у збиту масу поступово просіваємо борошно і акуратно перемішуємо тісто бажано силіконової лопаткою.

Тісто виливаємо у форму ( форму треба змастити олією). Яблука викладаємо в довільній порядку.

Пиріг ставимо в нагріту духовку. Випікаємо при температурі 180 °С 40-45 хвилин.

Готовність пирога перевіряємо дерев’яною паличкою. Перед подачею дати пирогу постояти 5-10 хвилин, дати «відпочити». Приємного апетиту!

Дивіться також:  Закритий яблучний пиріг