Кіш зі шпинатом і бринзою

Кіш зі шпинатом і бринзою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Простий рецепт поживного пирога родом з Франції. Кіш з такою легкою і смачною начинкою послужить відмінним доповненням сніданку, легким перекусом на роботі, дієтичним вечерею.

Інгредієнти

Для тіста
Вершкове масло – 90 г
Борошно – 200 г
Вершки (сметана) – 60 мл
Жовток – 1 шт.
Для начинки
Шпинатні листя – 150-200 г
Бринза (фета) – 75-100 г
Болгарський перець – за бажання
Заливка
Яйце – 1 шт.
Вершки – 50 мл
Спеції – за смаком

Як приготувати Кіш зі шпинатом і бринзою